Agence de traduction – Belga Translations

Belga Translations bvba heeft een oplossing voor alle taalproblemen in uw onderneming
Prijsaanvraag

Graag ook de prentjes erbij!

Om goed werk te kunnen leveren, is het voor onze vertalers-revisoren heel belangrijk dat zij de te vertalen tekst in de juiste context kunnen plaatsen. Alleen zo krijgen alle woorden hun correcte betekenis.

Geef ons dus, voordat wij de vertaling aanvatten, zo veel mogelijk informatie over het behandelde onderwerp, de gewenste impact, de doelgroep, enz.

Als de te vertalen tekst een proces of een voorwerp beschrijft, is alle illustratiemateriaal, zoals foto’s, schema’s of tekeningen, uiteraard welkom. Dat helpt de vertaler om de technische logica te begrijpen of zich een precies beeld te vormen van het voorwerp in kwestie.

Hetzelfde geldt voor de aanpassing van reclameteksten. Een advertentie vertalen zonder de bijbehorende visual onder ogen te krijgen, is vaak een onmogelijke opdracht. De illustratie en de tekst zijn immers vaak heel nauw met mekaar verbonden.

Jeromius

Belga Translations: een alert en flexibel team tot je dienst voor kwaliteitsvertalingen met levering binnen de overeengekomen termijn. Ontdek onze vertaaldiensten!

Testimonials