Bureau de traduction – Belga Translations

Belga Translations bvba heeft een oplossing voor alle taalproblemen in uw onderneming
Prijsaanvraag

Ons team

Ontmoet ons team

 

Marie-Joëlle Goffioul

Vertaler-Revisor naar het Frans, Manager

Als licentiate vertaler was Marie-Joëlle al jaren in de sector actief voordat zij in 2006 bij ons team aan de slag ging als projectbeheerder. Met de jaren heeft zij geleerd aan welke hoge kwaliteitseisen de productie van meertalige documenten moet voldoen. Als heel actieve vennote sinds 2012 staat zij vandaag aan het hoofd van Belga Translations. Meer dan ooit komt de tevredenheid van de klant voor haar op de eerste plaats.

Jacques Permentiers

Vertaler-Revisor naar het Frans, Managing Partner

Jacques is mede-oprichter van verscheidene beroepsverenigingen, bestuurder binnen de Belgian Quality Translation Association, germanist van opleiding en behaalde een postgraduaat vertaling. Jacques is al meer dan 35 jaar actief in de Belgische vertaalsector. Hij leidt de afdeling kwaliteitscontrole en ontwikkelt de networkingactiviteiten van ons vertaalbureau.

Jan Pelgrims

Vertaler-Revisor naar het Nederlands, actieve vennoot

Deze ervaren rot in het vak weet waarover hij praat: tijdens zijn rijke loopbaan als vertaler kreeg hij al duizenden bladzijden voorgeschoteld. Hij voelt zich thuis op vele terreinen en beschikt over een indrukwekkende technische en culturele bagage. Jan weet als geen ander een hippe slogan te bedenken of een meesterlijke tekst neer te pennen in Vondels taal.

Peter Storms

Vertaler-Revisor naar het Nederlands, actieve vennoot

Als vertaler beheerst hij wonderwel alle nuances van zijn drie werktalen: Frans, Duits en Engels. Als revisor is hij een toonbeeld van nauwgezetheid. Hij wendt al zijn vakmanschap aan om de betekenis van elk woord getrouw en elegant weer te geven. Helder en modern Nederlands, daar gaat hij voor.

Morgane Lambrechts

Vertaler-Revisor naar het Frans, Communication Coordinator

Morgane