Agence de traduction – Belga Translations

Belga Translations verdedigt biovertaling!
Prijsaanvraag

Vertaling

Alles wat onder de noemer technische, juridische en commerciële literatuur van een onderneming valt – persberichten, contracten, statuten, handleidingen, jaarverslagen, websites, enz. – is voor ons dagelijkse kost. Wij vertalen hoofdzakelijk naar de officiële talen van de Europese Unie. Nederlands, Frans, Engels en Duits zijn onze specialiteiten.
Wij zijn in de ban van ons beroep: het overbrengen van een boodschap. Wij vergelijken ons graag met een kameleon, omdat wij ons eerst in de plaats stellen van de auteur: wij willen absoluut de betekenis van zijn tekst, wat hij zegt en wil zeggen, doorgronden. Vervolgens kruipen wij in de huid van de toekomstige lezer, door deze betekenis volkomen getrouw, op een begrijpelijke manier en in overeenstemming met het doel van de tekst weer te geven.

Onberispelijke, oftewel zorgvuldig gecontroleerde teksten.

Onze vertalers-revisors werken in teamverband en uitsluitend in hun moedertaal. Om de kwaliteit te waarborgen en snel te kunnen werken, wordt elke vertaling bovendien systematisch en aandachtig nagelezen.

De vele meertalige projecten die wij beheren, worden toevertrouwd aan een van onze interne coördinators. Deze persoon vormt de schakel tussen uzelf en zijn collega’s. Hij bespreekt met u alle taalkundige en andere problemen die bij een vertaling naar verschillende talen kunnen opduiken, en zoekt samen met u naar een oplossing.

Belga Translations zorgt ook voor de beëdigde vertaling en het legaliseren van officiële documenten.

Vraag ons gerust een prijsofferte