Agence de traduction – Belga Translations

Belga Translations verdedigt biovertaling!
Prijsaanvraag

Ons team

Ontmoet ons team

 

Marie-Joëlle Goffioul

Chief Executive Officer

Vertaler-Revisor

Als licentiate vertaler was Marie-Joëlle al jaren in de sector actief voordat zij in 2006 bij ons team aan de slag ging als projectbeheerder. Met de jaren heeft zij geleerd aan welke hoge kwaliteitseisen de productie van meertalige documenten moet voldoen. Als heel actieve vennote sinds 2011 staat zij vandaag aan het hoofd van Belga Translations. Meer dan ooit komt de tevredenheid van de klant voor haar op de eerste plaats.

Morgane Lambrechts

Community Manager

Vertaler-Revisor

Na het behalen van haar masterdiploma vertaling ging Morgane meteen aan de slag als zelfstandig vertaalster. Als dusdanig deed zij acht jaar ervaring op in de sector en was zij van alle markten thuis. Het stond in de sterren geschreven dat deze drietalige Europese globetrotter op een dag ons team zou versterken: zij werkt bij ons hoofdzakelijk als Community Manager, een functie waarin haar informatica- en talenkennis uitstekend tot hun recht komen.

Jacques Permentiers

Managing Partner

Vertaler-Revisor

Jacques is mede-oprichter van verscheidene beroepsverenigingen, bestuurder binnen de Belgian Quality Translation Association, germanist van opleiding en behaalde een postgraduaat vertaling. Jacques is al meer dan 35 jaar actief in de Belgische vertaalsector. Hij leidt de afdeling kwaliteitscontrole en ontwikkelt de networkingactiviteiten van ons vertaalbureau.